Platser kvar på söndag 25/9! Även fotfolk välkomnas!

På söndag är det dags för öppen träning igen och denna gång med tema “Western Dressage” – en i Sverige relativt ny företeelse medan den i USA är väl utbredd. Ambitionen med träningsformen är att kombinera den traditionella westernridningen med klassisk dressyr – med fokus på glädjen och partnerskapet hos ekipaget i första hand. Kika på Stacey Westfall som demonstrerar!

Western dressage fokuserar på hästens välmående, hedrar hästen som arbetspartner och värderar partnerskapet som funnits mellan häst och människa genom alla historiens vingslag och tar det till en ny nivå. Alla hästraser är välkomna att rida western dressage.

Läs mer om den svenska föreningen för western dressage

Kostnad 100 kr. Alla är välkomna med eller utan häst!

Anmäl dig här senast FREDAG kl 20:
     

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.