Kurs med fartgrenar kl 10-12

NÄR: 2017-11-26 kl 10-12 OBS tiden och subventionerad kursavgift!
VAD: Kurs med fartgrenar – introduktion till gymkhana
VAR: Stadberga Västergård, Österhaninge
Beskrivning: Vi fokuserar på balans och sits med hjälp av stafetter, slalom, flaggor, bollar på eller från backen. En lekfull fartfylld träning utlovas för både två- och fyrbentingar med hjälp av en av de äldsta nedtecknade nordiska ridsporterna. Kostnad för medlem 50 kr. inklusive fika.

Träningen är för alla! Alla övningar anpassas till deltagarnas förkunskaper så alla kan vara med. I början arbetar man mest med skritt och trav och tränar på hästens och ryttarens placering och balans.

Vem är Eva Persson? Eva har tävlat mounted horse (gymkana) i många år på hög nivå och för er som hänger på Chappen varje år kanske minns att vår egen Birgitta Freter blev slagen av Eva i poolbending!

Kursen är subventionerad för dig som medlem och kostar 50 kr inklusive fika. För dig som ännu inte är medlem så erbjuds plats i mån av plats och kostar då 300 kr (ett års medlemsskap + subventionerad kursavgift – det lönar sig att vara medlem 😉

Senast 24/11 behöver vi din betalning. Betala till swish-nummer 123-593 1959. Klubben bjuder på fika med enklare tilltugg. Max 10 ekipage. Först till kvarn gäller.

Frågor om kursen ställer du enklast till styrelsen@twrs.se.

Är du nyfiken men ännu inte medlem? Bli medlem genom att registrera dig på www.twrs.se/Om oss/bli medlem. Betalning direkt till swish-nummer 123-593 1969. OBS att medlemsskap är komplett efter både registrering och betalning.

Välkomna!

ANMÄLAN Kurs med fart

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.