BLI MEDLEM

Medlemsavgifterna för 2018:

Vuxen 250 kr
Ungdom t o m 19 år 75 kr
Familjemedlemskap 400 kr

Familjemedlemsskap omfattar två personer som är över 19 år som bor på samma adress samt alla hemmaboende barn.

Betala in medlemsavgiften på Pg 39 15 83-2 eller med swish 123-593 1969

Skriv namn och telefonnummer på inbetalningen och ange ev ytterligare familjemedlemmar.

Fyll sedan i formuläret nedan och klicka på ”skicka”. Dina uppgifter skickas till register@twrs.se.

Namn: (obligatoriskt)

Epostadress: (obligatoriskt)

Telefonnummer: (obligatoriskt)

Födelseår: (obligatoriskt)

Postadress: (obligatoriskt)

Typ av medlemskap:
VuxenUngdomFamilj*

* Vid familjemedlemskap, ange namn och födelseår på övriga familjemedlemmar:

Föreningsstadgar

Taure följer de av WRAS utformade stadgar för ansluten westernklubb. Läs mer här:  TWRS föreningsstadgar

Dina personuppgifter

En del av din medlemsavgift går till westernförbundet, WRAS, och dina personuppgifter kommer även att skickas dit. Läs om uppdaterade GDPR-regler här: GDPR regler för medlemsregister

WRAS

Western Riders Association of Sweden, WRAS, hanterar bl a tävlingslicenser och utbildar domare. Läs mer om licenser, tävlingsgrenar och mycket annat på www.wras.se

Utöver WRAS finns det rasföreningar för t ex quarterhästar som anordnar tävlingar och även föreningar som är specialiserade för t ex reining. Se mer under fliken länkar.

Vem kan bli Tauring?

I Taure välkomnar vi alla hästraser och alla westernridnings-intresserade, oavsett om man tävlar eller ej, har egen häst, rider på ridskola eller bara är nyfiken på westernridning. Klubben ordnar tävlingar, träningar och föreläsningar mm. Läs mer under Aktiviteter och Tävling.

Varför Taure?

Taure är det äldsta namnet på Södertörn som området heter där de flesta av medlemmarna fanns från början. Det betyder tjur och härstammar från det grekiska ordet ”tauros” och latinets motsvarighet, ”taurus”.

Taure-historik

Taure Western Riders grundades 2003 på stall Bröta i Grödinge i södra Stockholm. Från början var det meningen att klubben skulle vara en ”stallklubb” som anordnade skojiga saker ihop både med eller utan hästar. Klubben växte fort och medlemmar strömmade till från hela Stockholm.
Just nu består klubben av ett 60-tal medlemmar. De flesta av oss rider western, men det är inte det viktigaste i vår klubb. Det som vi ser som allra, allra viktigast är god kamratskap där alla känner sig lika välkomna! Vi har till och med inskrivet i våra stadgar att alla måste visa god kamratanda.

Du är hjärtligt välkommen som medlem i TWRS. Trots klubbens storlek vill vi hålla kvar den gemytliga, kamratliga känslan och vi ordnar regelbundet bland annat öppna träningar så att alla kan vara med även om man inte vill tävla. De flesta träningar, tävlingar etc håller vi på Stadsberga Västergård i Österhaninge.

Lättast följer du vilka aktiviteter som är på gång via Taures grupp på Facebook.