KLUBBAKTIVITETER

Öppna träningar

Klubben håller ”Öppen träning” för i första hand klubbens alla medlemmar – nyfikna och redan inbitna westernryttare:) I mån av plats hålls träningstillfällen även öppna för intresserade ”wanna-bees” och anges vid varje enskilt tillfälle. Träningarna hålls vanligtvis mellan kl 10 och 12 sista söndagen varje månad, men datumen kan variera något.
Man kan komma med häst och rida tillsammans med andra eller utan häst och bara fika och lära känna andra medlemmar. Vi brukar hålla ett tema till varje tillfälle som t e x trail där vi hjälps åt att ta fram olika trailhinder eller miljöträning med olika läskigheter som t ex paraplyer. Varje tillfälle är därför ypperliga tillfällen till miljöträning för dig och din häst!

Beroende av träningens tema skiftar vi träningsplatser beroende av plats och bokningsläge. Vid varje tillfälle tar vi en träningsavgift om 100 kr som bidrar till att täcka omkostnader för träningstillfället.

Du som ännu inte är medlem, håll koll på datum för öppen träning och kom och bekanta dig med styrelse och andra medlemmar. Hästar ska såklart vara vaccinerade och i övrigt friska.
Enklast får du veta när t ex nästa öppna träning är genom att följa Taures grupp på Facebook.