BLI MEDLEM

TWRS.välkomnar alla hästraser och alla som är intresserade av westernridning, oavsett om man tävlar eller ej, har egen häst, rider på ridskola eller bara är nyfiken på westernridning i största allmänhet. För medlemsavgiften anordnar klubben tävlingar, träningar och föreläsningar för medlemmar och då ofta till subventionerad avgift.De flesta träningar, tävlingar och aktiviteter håller vi på vår hemmaarena Stadsberga Västergård i Österhaninge. Läs mer under PÅ GÅNG och TÄVLING. Senaste uppdateringar i klubben följer du enklast i Taures grupp på Facebook.

Medlemsavgifterna för 2019:
Vuxen 275 kr
Ungdom t o m 19 år 75 kr
Familjemedlemskap 450 kr

Familjemedlemsskap innebär max två personer över 19 år på samma adress samt alla hemmaboende barn.

En del av medlemsavgiften går till westernförbundet, WRAS, och dina personuppgifter kommer även att skickas dit. Läs PUL-regler här: PUL-info. medlemsregister

Western Riders Association of Sweden, WRAS, hanterar bl a tävlingslicenser och utbildar domare. Läs mer om licenser, tävlingsgrenar och mycket annat på www.wras.se

Utöver WRAS finns det rasföreningar för t ex quarterhästar som anordnar tävlingar och även föreningar som är specialiserade för t ex reining. Se mer under LÄNKAR.

Vi är speciellt stolta över vår speciella Taure-känsla som kännetecknas av en gemytlig och kamratlig känsla oss emellan – så varmt välkommen till oss som medlem!

För att bli medlem – gör så här

  1. Betala in medlemsavgiften på Pg 39 15 83-2 och skriv namn och telefonnummer på inbetalningen. Du kan också Swisha din betalning till nr 123-593 1969.
  2. Fyll i formuläret nedan och kom ihåg att ange namn och födelseår för övriga familjemedlemmar om du tecknar ett familjemedlemsskap.

Har du frågor om register eller dina uppgifter kan du mejla Malin Karlsson på register@twrs.se

Vuxen 275 krUngdom 75 krFamilj 450 kr