Stort grattis Tauring nr 100 – Bodil Olsson!!

Vi säger ett stort varmt grattis till vår medlem nummer 100 – Bodil Olsson, dressyr och fälttävlansryttare!!

”Det är ju lite lustigt att jag blev er hundrade medlem, jag som aldrig någonsin ridit western =) Jag blev istället medlem då att jag blev tipsad av en vän att Taure är en väldigt trevlig klubb där jag skulle vara välkommen trots att jag inte rider western. Jag blev medlem för att få chans att ge min häst lite markträning, gå genom grindar, gå över träbroar, pilla på brevlådor osv, eftersom hon är ganska markskygg. Jag har redan hunnit vara med på en öppen träning och jag tyckte det var jätteroligt och kände mig mycket välkommen. ”

Bodil har sedan ett år tillbaka halvblodsstoet Temptation som är 11 år.

Bodil och Temptation

Temtation 11 år

 

  • Bilden med hindret.. Jag säger bara -Coolt!

    Välkommen till klubben!

  • Grattis!!! Jag är INTE bitter (trots att jag anmälde typ halva släkten som medlemmar ENKOM för att bli medlem 100 …) Pilla på brevlådor? Akta så pållen inte bryter mot Post- och telelagen bara. ROLIGT med medlemmar från alla discipliner. Och GRATTIS igen!
    /Solan och småpållarna

  • Solveig S Thörnblom

    Rummel och Scooby hälsar att de tyckte det var JÄTTEKUL att vara med på Westernridningens dag. Sanningen att säga tycker dessa små herrar alltid att det är kul att åka på evenemang där det finns många andra kusar. Särskilt Scooby som blir hingst på nytt. Rummel fnös åt mig när jag sa att de skulle skottränas. Inte visste jag att mina ponnyhästar hade avlagt jaktprov. Trodde de blivit stendöva när det började skjutas, för de lyfte inte mulen från gräsmattan. Men när jag prasslade med pellets i fickan såg jag att hörseln fungerade perfekt … Jag har två skottsäkra ponnyer, hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.