Jahopp, då har man trillat in på ett bananskal…

Jag tänkte med nomineringen att det får välan gå.. Om de vill ha mig, medlemmarna. Och det ville ni..

För de som inte känner mig mer än till namnet så tarvas en liten presentation.

Mitt första möte med hästar var 1975. Jag stod vilset i stallgången med för stora gummistövlar och en ärvd jofahjälm på huvudet. Jag minns att det luktade förfärligt och hästarna kändes lockande men ändå skrämmande och jättestora…. Idag är jag medelålders och ägnar fortfarande min fritid till hästar.

Jag arbetar heltid med något så luddigt som Datasäkerhet. Gift, 2 barn, bor tillsammans med min familj på en liten, liten gård med stort renoveringsbehov i Vallentuna. Vi har några Quarterhästar,  litet kaniner och katter.  Jag har pga sjukdom haft ett längre riduppehåll men är tack vare mycket hjälp, äntligen tillbaka på hästryggen igen. Förmodligen räcker den skröpliga kroppen inte till för mera än promenadridning men bara en sådan enkel sak som att vara tillbaka på hästryggen igen är en stor Lycka!

Mitt mål är att, på alla sätt jag kan, dra westernridningen framåt. Bara därför har jag under åren hoppat på alla möjliga jippon, uppvisningar eller projekt. Både i egen och i WRAS regi, jag kan inte säga annat än att det är roligt, otroligt roligt. Jag älskar när polletten trillar ner och allt blir så självklart som det bara kan bli med sin Westernhäst.

Och för att återknyta till början så… med den här styrelsen så undrar jag om jag ens vill trilla ut…

Ja så kan jag faktiskt säga, för i helgen har vi konstituerat oss. Det heter så när en ny styrelse skall snacka ihop sig. Man bestämmer en massa om vem som skall göra vad.

Själv skall jag försöka lära mig att lägga band på mig så alla kommer till tals. Kan jag bemästra det så blir det ett toppenår för jag måste säga att de är smarta, engagerade och kunniga. Idag kunde vi alla mötas och jag måste säga att jag är imponerad över hur lätt många frågor löstes. Det känns verkligen positivt att få jobba med ett så härligt gäng i Taure för oss Tauringar, nya som gamla.

Jag har en vädjan också.. Har du en släkting, vän eller tid själv? Kan du tänka dig att hjälpa till på någon tävling eller annat arrangemang hos oss? Kan inte du i sådant fall sätta upp dig på en Ring-lista som vi kan beta av om vi är kort om folk. Fundera! Mejla mig, styrelsen, tävlings eller aktivitetsgruppen.

Vi gör det här tillsammmans!

//Eva Wikander, Ny ordförande i TWRS