Hej klubbkompisar!

Här bränner det på minsann. Solen skiner, isen smälter sakta och hästarna börjar se ut som malätna gamla pälsar.

Nyaste nytt är att WRAS har meddelat att Tävlingsssystemet äntligen är igång. Detta betyder att du som tävlande numer anmäler dig på hemsidan www.wras.se.

Aktivitetsgruppen jobbar på många olika aktiviteter för oss medlemmar. Vad är ni intresserade av? Det blir Kosse- och  Ropingtävlingar på Täby Galopp i sensommar. Kanske några vill lära sig kasta lasso? Någon förfrågan har det kommit om sadelclinic, finns det intresse från flera av er?  Vill du rida Pleasure, Reining eller testa Tornerspel?

Snälla, hör av dig till Aktivitetsgruppen (aktivitetsgruppen@twrs.se) så de kan jobba vidare med bra aktiviteter för oss medlemmar.

Som ytterligare en service till er medlemmar så jobbar vi på att ta fram en flik här på hemsidan för Aktiviteter, Clinics och Tävlingar som inte hålls i klubbens regi utan tex av er medlemmar,  närliggande stallar eller andra klubbar. Tänk bara på att kolla din egen försäkring om du åker på en sådan då Taures försäkringar inte täcker dessa!

På Lördag är det årsmöte i distriktet. Till Örebro bär det av. Finns det något så här i sista stund som ni medlemmar vill att jag tar med mig?(Det finns sista-minuten-plats om du är hugad att följa med…)

Vi gör det här tillsammans!
//Eva Wikander, Ordf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.