Rutiner från WRAS

Hej alla medlemmar!
Nedan följer lite information från distriktsstyrelsen.

Rutin gällande mail:
Mail besvaras inom max 5 dagar. Det betyder inte att frågeställaren får det svar de önskar inom den tiden utan endast att de får någon form av svar. Vissa frågor kan behöva lyftas till FS och det tar då längre tid.

Ang Facebook
Det förekommer mycket diskussioner på Fb-sidan, vilket visserligen kan vara bra i vissa fall, men vi vill att ni skickar idéer, förslag och konstruktiv kritik till distost@wras.se och inte tar detta på fb.
Detta för att vi ska kunna hålla dokumentation och kunna gå tillbaka till gammalt material om det skulle behövas, samt för att undvika ev. missförstånd.

Telefonsamtal:
Man får självklart ringa till mig, eller annan i styrelsen, och då på kvällstid. Men vi ser helst att man mailar till oss på distost@wras.se dels för dokumentation och framförallt för att minska risken för att det ”ramlar mellan stolarna”.
MVH
Anneli Hedman
Vice Ordförande/Sekreterare
Distrikt Öst
WRAS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.