Hej medlemmar!

Jag hoppas ni alla haft en skön och vilsam sommar trots det ostadiga vädret. Nu är hösten här och med den vår sista tävling för året. Du kommer väl på lördag den 22 oktober för att tävla i C eller D klass!

I D-klasserna korar vi dessutom årets Klubbmästare.

Du som inte tävlar får gärna ställa upp som funktionär hela eller delar av dagen. Kan du bara komma ifrån en stund så kom, ta en fika och hejja fram våra medlemmar!

Nu till en annan sak. Träning.
Vi har noterat att det är allt färre som dyker upp på de Öppna träningarna. Styrelsen och Aktivitetsgruppen funderar naturligtvis på varför? Är det för enkelt? För mycket samma, lika varje gång, eller skulle du vilja ha ett helt annat upplägg? Mejla gärna om du har förslag.

Dock tänkte vi på försök prova konceptet att vi har en Instruktör på plats under första halvan av Öppna träningen som hjälper dig med din träning. Det kommer vara olika Instruktörer och inriktning under de fyra träningarna som är bokade innan årets slut. Titta gärna på hemsidan www.twrs.se där vi fortlöpande lägger upp info.

Att tänka på är att man till första halvan måste föranmäla sig och det kostar 100 kr per deltagare.
Till den senare halvan av passet kl 14-15 kan man stanna kvar för öppna ”Öppna träningen” där alla är välkomna i ridhuset.

Aktivitetsgruppen jobbar på två clinics. Dels den förra året mycket populära Tornerspelsclinicen som vi även kommer att hålla i år. Jag hoppas många kan deltaga på lördagen den 13 oktober. Om inte för att rida själv så för att titta på! Jag lovar, det var en succé förra året.
Vidare jobbar de på en Clinic för Jonna Eriksson (Gullberg) den 17-18 november.

Det var väl allt för nu.

Men jag har en sak för nästa år…  Börja fundera redan nu. Klubbens tävlingar bör planeras och beslutas innan årets slut. Vill du vara med? Kan du tänka dig att gå någon utbildning för att jobba som funktionär? Mejla gärna.

Nu tackar jag för mig och önskar dig härliga ritter i det blida höstvädret.

Eva Wikander
Ordf
TWRS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.