Vår nya ordförande har ordet!

Hej,
Som ny ordförande i Taure vill jag först tacka för förtroendet jag fått. Jag har ingen tidigare erfarenhet av detta, men ska göra mitt bästa och med styrelsens och alla medlemmarnas hjälp ska det nog gå bra 🙂
Jag ser fram emot ett roligt år, för det är den känslan jag fått av alla er ”Tauringar” – ni vill ha kul med era hästar!
Jag blev själv medlem 2012 och kände mig välkommen in i gemenskapen direkt.
Jag och min man har en gård norr om Åkersberga med bland annat lite uppfödning- och avelsverksamhet av American painthorse, och kurser i hästhantering. Vi har fyra döttrar som alla har egna hästar, och två söner (som rider om de måste:) )
Önskar er alla en bra vår!
Jag lovar, den kommer…

Vi hörs!
Kia Bäckström
Ordförande TWRS

 

PS. Mer om Kia kan ni läsa i presentationen av kursen ”Säker hästhantering” här nedanför! DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.