Nu är nya styrelsen igång!

Hej alla medlemmar!

Så här i början på året är det många möten som ska hållas. I klubben har vi haft årsmöte samt styrelsemöte och på distriktsnivå har det varit stämma och den 21/4 har WRAS sin förbundsstämma dit varje distrikt kan skicka representanter. Själv var jag på ett möte där ordföranden i alla klubbar träffades – flera gemensamma aktiviteter tyckte vi alla!  Kunde ju vara kul……..

Om det är någon av er i klubben som aktivt vill delta i aktivitets- eller tävlingsgruppen, hör av er direkt till någon i respektive grupp eller styrelsen (mailadresser finns här på hemsidan). Kanske någon av er är intresserad av att gå en utbildning, tex domarsekreterare, tävlingsledare eller vad vet jag…………..?

En sak som jag faktiskt vet är att det händer mycket roligt i klubben framöver! Det är bara att anmäla sig och hänga på!!

Hälsningar

Kia Bäckström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.