Taures 10-års jubileum

Vi var ett 30-tal som träffades på vår hemmaarena för att fira 10 år med Taure! Efter en välkomstdrink blev vi alla ombedda att träffas i ridhuset för en gruppbild. Det blev en gruppbild så småningom men efter det att vi överraskats med att bli introducerade till Linedance! Vi var alla riktigt duktiga (ja, det var vad Majsan sa till oss:)! Något svettiga men glada över den förtjänade guldmedaljen som linedancers, tog vi plats vid borden i annexet och mumsade på kycklingklubbor och revbensspjäll med potatisgratäng. Rikligt med mat och gott! Mycket prat och skratt runt borden under kvällen där även ruskiga historier fick plats om hål i hagen, blodspår och nödslakt Hua!

Tack till alla ni som kunde komma och göra den här kvällen minnesvärd!

Styrelsen Taure

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.