Vårens planering är i full gång!

I kväll träffades vi några stycken ur styrelsen för att planera inför vårens aktiviteter. Ideérna sprutade och vi kan lova en minst sagt händelserik vår så det finns all anledning att putsa bootsen och göra sig redo för en hel rad evenemang av olika slag.

Boka gärna redan nu följande två datum för Warm-up-träningar med temat: Träning inför tävling! Söndag den 16 mars på Stadsberga och Söndag den 27 april på Hammarby Gård. Vi har även Westernridningens dag den 3 maj och Taure Spring Open den 24 maj att se fram emot.

Har du några ideér, tankar eller förslag som du vill dela med dig av? Maila gärna styrelsen@twrs.se

Mer info om vårens program kommer inom kort så kom i håg att titta in snart igen!
Med vänlig hälsning, Styrelsen /Marina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.