Öppen träning kl 10-12 – Tema ’Nature Trail’

NÄR: 2017-09-24 kl 10-12
VAD: Öppen träning – Nature Trail
VAR: Stadsberga, Österhaninge
Beskrivning: Ett bra tillfälle för dig som medlem att träna på säkra trail-hinder på Stadsbergas utomhusbana. Vi prövar t ex side-pass i trånga passager, lasso för att fånga puman, avsuttet salon-besök, bro och passage vid vattenhinder – ja, och så grinden förstås. Om du vill och kan så är du varmt välkommen lite innan utsatt tid så kan vi hjälpas åt att bygga bana. För dig som kan stanna kvar en liten stund efter för att återställa vårt besök, så är vi innerligt tacksamma. Max 15 ekipage. Först till kvarn gäller.

Välkomna!

ANMÄLAN öppen träning

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.