Heldagsclinic med Carina Stridh – inriktning Trail

Title: Heldagsclinic med Carina Stridh – inriktning Trail
Location: Stadsberga Västergård
Description: Taure har nu förmånen att erbjuda en heldags Trail inriktad Clinic med Carina Stridh, western instruktör på Ockelbo RF och framgångsrik tävlingsryttare http://idrottonline.se/OckelboRF-Ridsport/Ridskolan/Personal/instruktorer.
Clinicen riktar sig till alla. Från rena nybörjare, till dem som vill träna för tävling på högre nivå och allt där emellan. Även at hand ekipage och unghästar är välkomna.
11 mars på Stadsberga Västergård i Haninge. Start 08:30 ,exakta tider kommer när vi fått in vilka ekipage som kommer att delta. Vi måste få in minst 6 ekipage för att genomföra clinicen, men har plats för 8 st, då kommer vi korrigera priset något.
Clinicen innehåller ett ridpass på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Man rider två och två i 60 min. Sedan kan man givetvis se de andra ekipagen och lära av det. Lunch, i form av soppa och bröd finns att köpa om man vill ha.
Pris. 600 kronor för Tauremedlem, 800 kr för icke medlem, lunch 60 kr
Gå med i Taure så blir clinicen billigare och du kan delta i andra roliga evenemang https://www.twrs.se/
Anmälan sker till styrelsen@twrs.se senast 25 februari och är bindande, betalt senast den 1 mars via pg:391583-2, swisch 123 593 1969. Ange namn och att det gäller clinic. Först till kvarn gäller.
Blir det många som vill komma skapar vi en reserv lista.
Ange i anmälan vilken nivå du vill träna på, om du har några särskilda önskemål så att vi kan sätta ihop bra par. Meddela även om du vill ha lunch. Om någon vill komma och titta och ha lunch behöver det framgå i anmälan.
Start Time: 08.30
Date: 2018-03-11
End Time: 18.30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.