Taure Spring Open 2018

Den 19 maj har vi beställt strålande sol och bra tävlingstemperatur då vi slår upp portarna till årets Taure Spring Open! Det här tävlingstillfället välkomnar vi alldeles speciellt nya och tävlingsekipage på E- och D-nivå! Tävlingen öppnar med en speciell ungdomsklass endast för tävlande upp till 15 år. Vi avslutar dagen med Ranch Riding på D-nivå och vill passa på att speciellt välkomna manliga ryttare som går i tävlingstankar!

Kom ihåg att inför starter i D-klass behövs tävlingslicenser från WRAS. Anmälan till tävlingen görs även den direkt i WRAS tävlingskalender HÄR.

Vill du testa på att tävla western i någon av alla E-klasser? Anmälan till E-klass görs direkt till saradanvind@gmail.com.

All information om tävlingen hittar du HÄR i WRAS tävlingskalender.

Den 18 mars och 29 april har vi också vikt våra öppna träningar till att gå igenom grunderna i westernridningens tävlingsmoment. Varmt välkommen som medlem att träffa andra och öva! Öppna träningar är gratis och öppna för alla Taure-medlemmar. Medlemsavgift gäller för år 2018 – vuxen 250 kr, junior 75 kr och familjemedlemskap 400 kr.

Varmt välkomna till en härlig tävlingsdag!

Styrelsen Taure

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.