Snart kör vi!

Till lördagens tävling och klubbmästerskap är det nu totalt 65 godkända starter. Vi ser fram mot att välkomna 20 ekipage där 7 st kör sin kanske första westerntävling någonsin! Galet skoj och vi ser fram mot att heja på er allihop! Tävlingsdomare Håkan Forström har gjort mönstren till alla hinderklasser. Mönstren granskas just nu av tävlingsledare Åsa Klingberg och vi hoppas ha dem postade här på Facebook och hemsidan under morgondagen.

Är du sugen på att ägga till någon klass? Passa på att pröva en C-klass eller visa upp din häst vid hand! Vi ser gärna att det fylls på med ryttare till klasser med just nu lite färre anmälda ekipage. ???Därför bjuder vi på efteranmälningsavgiften ???fram till torsdag 5/9 till följande klasser:
Trail at Hand D
Ranch Trail C
Ranch Riding C
Western Riding C
Western Horsemanship C

Det kommer att finnas enklare lunch och fika att köpa på plats. Anmälan senast kl 8 för dig som tävlar i klasser fram till lunch och kl 11 för dig som tävlar i klasser efter lunch. Ett mer detaljerat körschema kommer under veckan men som det ser ut just nu så körs förmiddagen enligt plan.

Vi ser fram mot en westernspäckad lördag på allra härligaste Södertörn. Varmt välkommen till Berga Naturbruksgymnasium och Taure Autumn Open 2019!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.