Välkommen till en fullspäckad Taure-höst!

öppen träning
Välkommen till Taures höst!

Snart startar vi upp med höstens öppna träningar med olika teman. Först ut är en ”tuffare”-träning som du som Taure-medlem är välkommen till redan den 29 augusti på Stall Dåntorp i Haninge. Vi träffas med våra hästar och bygger en gemensam tuffing-bana med olika typer av hinder och utmaningar!

Septembers träning går av stapeln söndagen 26/9 då vi gästar Hammarby Gård i Haninge för trail-träning. Tillåter vädret håller vi till utomhus och i annat fall flyttar vi oss till ridhuset.

Oktobers öppna träning söndagen 31:e viker vi till förberedelser för westernridmärken brons – silver -guld. Kom och träna på det du och din häst behöver för att kunna plocka märken! Novembers träningstillfälle förlänger vi något för just märkestagning. Vill du plocka alla tre nivåer under ett och samma tillfälle så går det bra!

Vi avslutar Taure-hösten med sedvanlig glöggpleasure och som vanligt belönas bäst julpyntade ekipage lite extra! Observera att det är lördagen den 11 december mellan kl 10-12 som gäller då.

Kostnad för dig som medlem är 100 kr / tillfälle och häst.

Du anmäler dig till höstens träningstillfällen här nedan:
    Varmt välkommen!

    2 kommentarer

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.