Vi ser fram mot 2022

Gott nytt år

Även detta år har sannerligen utmanat oss alla hur vi har kunnat träffas med och utan häst. Förhoppningsvis så kommer säsongen 2022 se annorlunda ut och vi hoppas alla att kunna se fler evenemang och tävlingar.

Vi Tauringar blickar framåt och planerar för kommande år och rivstartar vårterminens första öppna träning redan 30 januari. Därefter är planen att hålla öppna träningar 27 februari, 27 mars och 24 april. För att träningarna ska vara relevanta och intressanta för dig som medlem så vill vi gärna få förslag till träningsteman. Låt oss veta i kommentarer här eller på FB! Vi uppdaterar löpande teman för träningstillfällen så håll utkik här och på FB!

Den 6 februari träffas vi för årets medlemsmöte. Även denna gång håller vi mötet digitalt för att vara på den säkra sidan 🙂 Mer information och inbjudan skickas ut i början av januari.

Klubben planerar redan nu för två tävlingar under nästa år – Taure Spring den 14 maj och Taure Autumn den 10 september. Båda tävlingarna planeras för D- och E-nivå. Mer information kommer att finnas att läsa i WRAS tävlingskalender på det nya året!

Taure är en ideell westernklubb som bygger på engagemanget från var och en av oss. Som ideell förening bygger också vår ekonomi helt och hållet på våra medlemsavgifter. Därför är DITT engagemang och DITT medlemsskap jätteviktigt för klubbens fortlevnad. Ditt engagemang gör att vi får idéer till hur vi vill utveckla träningar, möten och tävlingar. Din medlemsavgift gör att vi kan fortsätta att arrangera olika typer av träningar med och för dig och din häst.

Swisha gärna din medlemsavgift för nästa år till nummer nr 123-593 1969 redan nu!
Vuxen 275 kr / år
Junior 75 kr/ år
Familj 450 kr/ år.

Vill du vara mer engagerad i klubben? Kontakta valberedningen Anna Nordlander, Lisbeth Wollin eller Johanna Lycksell!

Tillsammans håller vi klubben levande!

Styrelsen Taure

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.