Kurs i WRAS regelbok – online våren 2022

WRAS_logo

Från och med 2021 gäller en ny regelbok för alla som tävlar inom WRAS. Ingela Ynghagen, WRAS domare, ger i den här kursen ger de grundläggande kunskaperna i vad som bedöms i olika grenar, de allmänna tävlingsreglerna samt hur man tolkar sitt scoresheet (domarprotokoll).


Taure sponsrar de 5 första anmälda med hela kursavgiften om 100 kr! De ytterligare 5 st Taure-medlemmar som anmäler sig sponsras med 50 kr och betalar själva endast 50 kr för hela kursen! Anmälan sker direkt till Ingela. Kopiera styrelsen@twrs.se när du anmäler ditt deltagande!


Kursen är fördelad till tre tillfällen på vardera ca 1 timme (kan bli längre om det blir diskussioner eller om ni har frågor). Den kommer att gå på måndagskvällar mellan 19.00 – 20.00 med start 14/2. Därefter kör vi de följande två veckorna 21/2 och 28/2 vid samma tid.
Du behöver ha tillgång till en regelbok (WRAS) från 2021.

Del 1: De allmänna reglerna och de nivåer vi tävlar på. Bett, utrustning, domare, tävlingsledare mm.

Del 2: Så bedöms de olika grenarna. Vi grottar ner oss i Trail, Western Horsemanship, Reining, Western Pleasure, Showmanship at Halter, Trail in Hand, Ranch Riding och den nya grenen Disciplined Railwork samt om du har egna önskemål om en viss gren.

Del 3: Hur du tolkar ditt scoresheet. Här visar jag hur du kan förstå ditt domarprotokoll. Varför är det olika protokoll? Vad gör jag om det är felräknat? Vad är en ”box”? 

Läs mer här i Online regelbokskurs

Ta chansen och grip tillfället till att prata tävling med en av våra mest anlitade domare!

Anmäl dig direkt till ingela.ynghagen@gmail.com 

Kom ihåg att skicka kopia till styrelsen@twrs.se för sponsring eller rabatt!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.