Nytt år – ny styrelse

Idag hölls Taures årsmöte 2022. Vi välkomnar några nygamla ansikten i årets styrelse med Sara Danvind och Sara Taube. Under februari kommer protokollet från mötet att finnas tillgängligt här.

Ett utdrag från efterföljande medlemsmöte ges här och där vi diskuterade bland annat:

  • Valberedningens förutsättningar under året och på vilket sätt vi kan samarbeta kring detta.
  • Aktiviteter som vi medlemmar vill se mer av är t ex kurser med kända instruktörer som t ex kursen med Ingela Ynghagen lite senare i vår.
  • Vi diskuterade också vår realistiska möjlighet att genomföra en tävling då antalet funktionärer är lågt. Kanske vi kan genomföra tävling tillsammans med ytterligare klubbar? Eller lägga upp samarbete på annat sätt? Vi gav styrelsen i uppdrag att fortsätta stöta och blöta förutsättningarna för detta.
  • Medlemsmötet diskuterade även förutsättningar för Taure som klubb då antalet medlemmar sjunker. Vi påminns om att Taure blir det som vi medlemmar gör det till – och där styrelsen egentligen endast möjliggör, inget annat

Nästa öppna träning är den 27/2 och vi bestämde temat till speed-grenar med fokus på teknik. Det är tidigt på säsongen och istäcket är kompakt 🙂 så vi tar det lugnt och i var och ens egen takt.

Varmt välkommen till ett späckat Taure-år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.