Vårens öppna träningar – start redan 26 februari!

Välkommen till en späckad Taure-vår med våra öppna träningar, vårtävling och så 20-årsjubileum i maj! Mer info kommer snart!

Redan 26/2 kl 10 kör vi igång med lite lösgörande träning med bommar och koner. Lena Fornesten håller i träningen och ger sina tips och trix. Träningen fungerar både för dig som rider uppsuttet eller istället har din häst vid hand!

Söndagen den 26/3 tränar vi de avsuttna grenarna Trail at hand och Showmanship at halter.

Lördagen den 29/4 är det dax att träna inför kommande vårtävling! Tävlingen kommer både att bjuda på pröva-på-klasser liksom D- och C-nivå. Det innebär att även du som inte tävlat tidigare inom western ska vara välkommen. Och då passar det här träningstillfället utmärkt även för dig!

Lördagen den 27/5 tränar vi utomhustrail med diverse hinder både i gårdsmiljö och i närliggande skogsparti.

Lördagen den 17/6 träffas vi för en gemensam långritt i gammelskogarna runt Tullgarns slott, Vagnhärad.

Vid alla dess tillfällen så är det anmälan och först till kvarn som gäller. Minst antal 5 ekipage för att vi ska genomföra träningen. Max antal är ca 10-15 ekipage beroende av eventuella begränsningar. Varje träningstillfälle kostar 100 kr om inget annat anges. Avgiften ska vara betald senast 3 dagar innan träningstillfället. Återbetalning av träningsavgift sker om klubben ställt in träningen.
     

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.