Öppen träning _ 25/11 Stadsberga gård

Tyvärr så har våra instruktörer meddelat förhinder p g a väderförhållanden. Det innebär att vi kör en vanlig öppen träning på Stadsberga Gård mellan 10-12.
Vi planerar att återkomma med nytt tillfälle med tema Western Dressage till våren.
********

På lördag är det dags för öppen träning igen och denna gång med tema ”Western Dressage” – en i Sverige relativt ny företeelse medan den i USA är väl utbredd. Ambitionen med träningsformen är att kombinera den traditionella westernridningen med klassisk dressyr – med fokus på glädjen och partnerskapet hos ekipaget i första hand. Kika på Stacey Westfall som demonstrerar!

Western dressage fokuserar på hästens välmående, hedrar hästen som arbetspartner och värderar partnerskapet som funnits mellan häst och människa genom alla historiens vingslag och tar det till en ny nivå. Alla hästraser är välkomna att rida western dressage.

Läs mer om den svenska föreningen för western dressage

Kostnad 100 kr. Alla är välkomna med eller utan häst!

Anmäl dig här senast TORSDAG kl 20: