God Jul och Gott Nytt år!

Välkommen till ett händelserikt Taure 2024!

Vi närmar oss slutet av ett Taure-år som har börjat likna något vi känner igen sedan tiden före pandemin. Känns fint att avsluta med minnen av ett 20-årsjubileum, en hösttävling som del av den nystartade cupen i samarbete med våra vänner här i region Öst samt ett otal olika öppna träningar och en långritt. Och så en sponsring av instruktörsledd kurs i november! Det är också kul att vi fått se fler och fler ekipage delta i träningar och flera av oss har testat att tävla i E-tävlingsklasser, vilket bådar gott inför 2024!

Temat för nästa år är ”Tävling” och med det hoppas vi kunna locka fler av våra Tauringar till tävlingsarenan under året. För att hitta rätt bland alla tävlingsgrenar och klasser så försöker vi skapa tillfällen att träna, bena upp och göra det lätt för alla att hitta rätt!

Håll utkik här på hemsidan och Facebook för aktuellt innehåll.

God Jul och Gott Nytt år önskar vi i styrelsen för Taure

Karoline, Sara, Lena, Annika, Lotta, Sabine och Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.