GLÖGGPLEASURE – OBS LÖRDAG

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 11/12/2021
10:00 - 12:00

Plats
Hammarby gård

Kategorier


Varmt välkommen till årets sedvanliga terminsavslutning med vår glöggpleasure! Vi ser gärna att du pyntat dig själv och din häst så lovar vi att pynta miljön med juligheter. Alla ekipage som deltar i pleasure-ritten OCH är julpyntade vinner något fint från klubben. Efter avslutad ritt och ekipagebedöming (tomten är dock alltid snäll 😉 så önskar vi varandra en God Jul och ett Gott Nytt 2022!

Klubben bjuder som vanligt på kaffe och tilltugg. Vill du bidra med något hembakt är det alltid välkommet!

Anmäl dig här:
  2 kommentarer

  • Britt-Marie Roos

   Hejsan. Jag undrar om man kan komma ur till er för å få lektion i trail. Jag och min vän är båda jätteintresserade. Jag är även intresserad av pleasure. Vart vänder man sig för att boka å vad kostar det. Vi har varsin häst. Detta är mera prova på men gillar vi det så klart vi fortsätter.

   • TWRSadmin

    Hej Britt-Marie! Vi ger just inga lektioner utöver våra öppna träningar. Som medlem har du alltid tillgång till dessa träningstillfällen till en låg kostnad. Varje tillfälle har ofta ett tema för att få lite fokus på träningen – både för dig och din häst. Och så delar vi erfarenheter med varandra förstås 🙂 Medlemskap löper kalenderår med en twist om du löser medlemsskap redan nu. Då gäller medlemsskapet även 2022! Du läser mer om medlemsskap och hur du kan bli ”Tauring” på följande länk: https://www.twrs.se/bli-medlem/.

    Våra träningar är i mån av plats även öppna för intresserade icke-medlemmar men då kanske besked kan lämnas med kort varsel om att plats finns.

    Mvh
    Karoline, ordförande Taure

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.